Female Funding Event in Noord-Nederland

SPECIAAL VOOR FEMALE FOUNDERS UIT NOORD-NEDERLAND
FEMALE FUNDING EVENT – 18 NOVEMBER

In ons streven naar meer diversiteit is nog een flinke weg te gaan. Ondanks tal van onderzoeken waaruit blijkt dat gemengde teams beter presteren, zijn we er in de wereld van startups en financiers nog lang niet. Zo ging de afgelopen twaalf jaar zo’n negentig procent van het durfkapitaal in Nederland naar startups met enkel mannen aan het roer.

De NOM, Founded in Groningen en Founded in Friesland organiseren samen met #Fundright op 17 november aanstaande een online evenement voor ondernemers uit Noord-Nederland om dit soort diversiteitsvraagstukken te bespreken. De insteek is met name gericht op bewustwording, met elkaar in gesprek gaan en nadenken over vooroordelen samen met diverse partijen: ondernemers, fondsmanagers, support partners en stakeholders uit het noordelijke ecosysteem.

In navolging van dit #Fundright evenement nodigt Borski Fund vrouwelijke ondernemers uit de regio’s Friesland, Groningen & Drenthe uit voor haar Female Funding Event op 18 november van 15.30-18.00 uur. Tijdens dit online evenement is er de mogelijkheid om te spreken met verschillende investeerders en feedback te krijgen over je bedrijf in een informele setting. We spreken dan graag met vrouwelijke ondernemers die momenteel financiering zoeken of in de toekomst financiering nodig hebben om hun ambities te realiseren.

Investeerders die aanwezig zullen zijn bij het Female Funding Event zijn Tablomonto Ventures, Healthy.Capital, Rubio Impact Ventures, Oneplanetcrowd, de NOM en Borski Fund.

Is dit iets voor jou? Aanmelden kan hier (24 plekken beschikbaar) tot vrijdag 13 november 15:00 uur! De aanmeldingen voor dit evenement zijn inmiddels gesloten, maar het formulier kan nog steeds worden ingevuld. Wij zullen dan in de komende tijd contact met je opnemen om alsnog een koffie uur in te plannen! 

Programma
15:20 uur – Digitale Inloop
15:30 uur – Welkom door Simone Brummelhuis
16:00 uur – Speeddates met diverse investeerders
18:00 uur – Einde evenement