Change.Inc heeft Simone genomineerd tot Today’s Changemaker binnen het Thema: Impact beleggen

Simone Brummelhuis (Borski Fund) dicht het financieringsgat tussen mannen en vrouwen door in vrouwelijke ondernemers te investeren.

Changemaker

Simone Brummelhuis (1965) is director en partner bij Borski Fund. Dat fonds investeert in ondernemingen die door vrouwen worden geleid. Eind 2019 werd Brummelhuis en investeerder door het blad Opzij uitgeroepen tot de meest invloedrijke vrouw in het bedrijfsleven.

Professioneel

Als director en partner bij Borski Fund is Brummelhuis betrokken bij het vinden, selecteren en ondersteunen van de bedrijven waarin het fonds investeert. Zij richtte het fonds in 2019 samen met Laura Roosenboom het Borski Fund op.

Brummelhuis is mede-oprichter van IENS (tegenwoordig The Fork) dat in 2015 is verkocht aan Tripadvisor. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen als ondernemer met IENS.nl startte ze powervrouwennetwerk The Next Women. Daarnaast zit zij onder andere in het Raad van Toezicht bij Schiphol, Rabobank en Mediahuis.

Brummelhuis studeerde rechten aan zowel de Universiteit van Amsterdam als de Columbia Law School. Ze was advocaat bij Allen & Overy en bij Legal Solutions.

Persoonlijk

Brummelhuis is een uitgesproken vrouw met een focus op vernieuwing. In haar rollen als ondernemer, commissaris en voorvechter voor vrouwelijk ondernemerschap vaart zij een eigenzinnige koers.

Luister ook de podcast op Change.Inc.

 

Tags: